Fyzika 6 : učebnice pro základní školy a víceletá gymnázia /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rauner, Karel, 1946- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Plzeň : Fraus, 2004
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02991nam a22006257a 4500
001 MUB01000531444
003 CZ BrMU
005 20170302105345.0
008 071106s2004 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
015 |a cnb001414712 
020 |a 80-7238-210-1 
040 |a BOD003  |b cze 
072 7 |a 53  |x Fyzika  |2 Konspekt  |9 6 
080 |a 53  |2 MRF 
080 |a (075)  |2 MRF 
080 |a 37.016:53  |2 MRF 
245 0 0 |a Fyzika 6 :  |b učebnice pro základní školy a víceletá gymnázia /  |c Karel Rauner... [et al.] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Plzeň :  |b Fraus,  |c 2004 
300 |a 120 s. :  |b il. 
500 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 7 |a fyzika  |7 ph114601  |2 czenas 
650 0 9 |a physics  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice základních škol  |7 fd133773  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (elementary)  |2 eczenas 
700 1 |a Rauner, Karel,  |d 1946-  |7 xx0004984  |4 aut 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20071106  |l MUB01  |h 0917 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20071109  |l MUB01  |h 1354 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0623 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0136 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0159 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1842 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1141 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0107 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20130710  |l MUB01  |h 1521 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0249 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2306 
CAT |a JIRASKOVA  |b 02  |c 20170302  |l MUB01  |h 1053 
CAT |c 20170306  |l MUB01  |h 1036 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2328 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 FCHO  |b katedra fyziky, chemie a odborného vzdělávání  |5 3201053045  |8 20071106  |f 78  |f Mimo UK  |r 20071106 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 FCHO  |b katedra fyziky, chemie a odborného vzdělávání  |5 3201053047  |8 20071106  |f 78  |f Mimo UK  |r 20071106 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 FCHO  |b katedra fyziky, chemie a odborného vzdělávání  |5 3201053048  |8 20071106  |f 78  |f Mimo UK  |r 20071106 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 FCHO  |b katedra fyziky, chemie a odborného vzdělávání  |5 3201053049  |8 20071106  |f 78  |f Mimo UK  |r 20071106 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 U521ZŠ6  |5 3201053044  |8 20071106  |f 74  |f Měsíční  |r 20071106 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 U521ZŠ6  |5 3201054046  |8 20071203  |f 74  |f Měsíční  |r 20071203 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 AIII-U521ZŠ6  |5 3201053046  |8 20071106  |f 70  |f Prezenční  |r 20071106 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d U521ZŠ6  |e available  |t K dispozici  |f 7  |g 1  |h N  |i 23  |j K1P