Mikrochory území mezi řekami Jevišovkou, Rokytnou a Jihlavou

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tuyen, Tran van (Dissertant)
Other Authors: Hynek, Alois, 1940- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1987
Subjects:
Cover Image
LEADER 03618ntm a22009017a 4500
001 MUB01000530086
003 CZ BrMU
005 20191213075941.0
008 071024s1987 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 911  |x Obecná geografie. Systematická geografie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 911.2  |2 MRF 
080 |a 551.4  |2 MRF 
080 |a (282.243.7)  |2 MRF 
080 |a (437.32-13)  |2 MRF 
080 |a (437.32)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
080 |a 911  |2 MRF 
100 1 |a Tuyen, Tran van  |* [absolvent PřírF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrochory území mezi řekami Jevišovkou, Rokytnou a Jihlavou  |h [rukopis] /  |c Tran van Tuyen 
260 |c 1987 
300 |a 43 l. 
500 |a Vedoucí práce: Alois Hynek. 
502 |a Diplomová práce--Universita J.E. Purkyně v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1987 
650 0 7 |a fyzická geografie  |7 ph120423  |2 czenas 
650 0 7 |a geomorfologie  |7 ph114625  |2 czenas 
650 0 7 |a geografie krajiny  |7 ph120521  |2 czenas 
650 0 7 |a mikrochory  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a physical geography  |2 eczenas 
650 0 9 |a geomorphology  |2 eczenas 
650 0 9 |a landscape geography  |2 eczenas 
651 7 |a Jevišovka (Česko : řeka)  |7 ge137858  |2 czenas 
651 7 |a Rokytná (Česko : řeka)  |7 ge440774  |2 czenas 
651 7 |a Jihlava (Česko : řeka : oblast)  |7 ge129469  |2 czenas 
651 9 |a Jevišovka River (Czechia)  |2 eczenas 
651 9 |a Rokytná River (Czechia)  |2 eczenas 
651 9 |a Jihlava River Valley (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Hynek, Alois,  |d 1940-  |7 ola2003200935  |% UČO 166  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra geografie  |4 dgg 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20071024  |l MUB01  |h 0807 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0621 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0136 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0158 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1842 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0743 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1005 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1140 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110804  |l MUB01  |h 1543 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0107 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1907 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1414 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120808  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20130305  |l MUB01  |h 0141 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1838 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20141003  |l MUB01  |h 1654 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150312  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150312  |l MUB01  |h 0727 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0916 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150324  |l MUB01  |h 0709 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1733 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2304 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20160405  |l MUB01  |h 0653 
CAT |c 20170306  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a KOURILOVA  |b 02  |c 20191213  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20200103  |l MUB01  |h 1003 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
GEO |a 13/12/2019  |b ODESLANO 3/01/2020 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-237  |5 3145120913  |4 DPČ: Dipl-1046, geografie  |8 20071024  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180405  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-237  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK