Die Olewagen-Saga /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Grimm, Hans, 1875-1959 (Author)
Format: Book
Language:German
Published: München : Albert Langen, 1932.
LEADER 01474nam a22004097a 4500
001 MUB01000528614
003 CZ BrMU
005 20071002133230.0
008 011012s1932 gw ||||| |||||||||||gerod
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-12-05 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.112.2  |x Německá literatura, německy psaná  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Grimm, Hans,  |d 1875-1959  |7 jn19990002897  |4 aut 
245 1 4 |a Die Olewagen-Saga /  |c von Hans Grimm. 
260 |a München :  |b Albert Langen,  |c 1932. 
300 |a 179 s. 
CAT |a CUPROVA  |b 02  |c 20071002  |l MUB01  |h 1332 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0157 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1841 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1139 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1727 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1923 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20141112  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20141203  |l MUB01  |h 1636 
CAT |c 20141205  |l MUB01  |h 1145 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2302 
M54 |a 830 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-12-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-45564  |6 07-10397  |5 2570710397  |8 20071003  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20070129  |s převod 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-45564  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD