Krajinný výzkum části povodí Trkmanky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Galousek, Radek (Dissertant)
Other Authors: Hynek, Alois, 1940- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1991.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03003ntm a22007697a 4500
001 MUB01000524149
003 CZ BrMU
005 20181120173842.0
008 070822s1991 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-12-05 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 556  |x Hydrologie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 502.5  |2 MRF 
080 |a 911.5  |2 MRF 
080 |a 556.51  |2 MRF 
080 |a (437.322)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
080 |a 556  |2 MRF 
100 1 |a Galousek, Radek  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Krajinný výzkum části povodí Trkmanky  |h [rukopis] /  |c Radek Galousek. 
260 |c 1991. 
300 |a 102, [5] l. :  |b il., mapky. 
500 |a Vedoucí práce: A. Hynek. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 1991. 
650 0 7 |a krajina  |7 ph115006  |2 czenas 
650 0 7 |a povodí  |7 ph124446  |2 czenas 
650 0 9 |a landscape  |2 eczenas 
650 0 9 |a watersheds  |2 eczenas 
651 7 |a Brumovice (Břeclav, Česko)  |7 ge202233  |2 czenas 
651 9 |a Brumovice (Břeclav, Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Hynek, Alois,  |d 1940-  |7 ola2003200935  |% UČO 166  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Přírodovědecká fakulta.  |b Katedra geografie  |7 kn20050428008  |4 dgg 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20070822  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20070822  |l MUB01  |h 1025 
CAT |c 20071001  |l MUB01  |h 0110 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0614 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0133 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0155 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1838 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0741 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1003 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110804  |l MUB01  |h 1543 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0105 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120510  |l MUB01  |h 0752 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120912  |l MUB01  |h 1603 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120918  |l MUB01  |h 1634 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120918  |l MUB01  |h 1658 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20141112  |l MUB01  |h 0943 
CAT |c 20141203  |l MUB01  |h 1631 
CAT |c 20141205  |l MUB01  |h 1141 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1732 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2256 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20181120  |l MUB01  |h 1738 
CAT |c 20181203  |l MUB01  |h 1004 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-12-05 
GEO |a 20/11/2018  |b ODESLANO 3/12/2018 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-10781  |5 3145118990  |4 DPČ: Dipl-1117, geografie  |8 20070822  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180424  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-10781  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK