Charakteristika skupiny uranových slíd

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Škoda, Radek, 1979- (*ap)
Corporate Author: Masarykova univerzita. Ústav geologických věd (*ip)
Other Authors: Losos, Zdeněk, 1962- (*vp)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2001.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02643ntm a22006617a 4500
001 MUB01000506032
003 CZ BrMU
005 20070612171451.0
008 070612s2001 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 549  |x Mineralogie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 549.623.6  |2 MRF 
080 |a 549  |2 MRF 
100 1 |a Škoda, Radek,  |d 1979-  |7 mub2013800456  |% UČO 21802  |4 *ap 
245 1 0 |a Charakteristika skupiny uranových slíd  |h [rukopis] /  |c Radek Škoda. 
260 |c 2001. 
300 |a 26 l. 
500 |a Ročníková práce--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2001. 
500 |a Vedoucí práce: Zdeněk Losos. 
650 0 7 |a uranové slídy  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a vibrační spektroskopie  |7 ph453987  |2 czenas 
650 0 7 |a diferenční termická analýza  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a minerální fáze  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a vibration spectroscopy  |2 eczenas 
655 7 |a ročníkové práce  |7 fd185156  |2 czenas 
700 1 |a Losos, Zdeněk,  |d 1962-  |7 ola2003200993  |% UČO 2470  |4 *vp 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav geologických věd  |7 ko2004226848  |4 *ip 
CAT |a ACECHOVA  |b 02  |c 20070612  |l MUB01  |h 1714 
CAT |c 20071001  |l MUB01  |h 0105 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0604 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0127 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0149 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1832 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0737 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110818  |l MUB01  |h 1406 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0101 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120411  |l MUB01  |h 1404 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1853 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120710  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131009  |l MUB01  |h 1402 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131218  |l MUB01  |h 1254 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140108  |l MUB01  |h 1405 
CAT |c 20140410  |l MUB01  |h 1146 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140521  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140521  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2242 
CAT |a SVERAKOVAX  |b 02  |c 20200929  |l MUB01  |h 1601 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-3501  |5 3145110998  |8 20070612  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180412  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-3501  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK