Jídlo z blízka jako prvek ekonomické lokalizace

Diplomová práce se zabývá významnou praktickou odnoží ekonomické lokalizace, hnutím za tzv. jídlo z blízka. Myšlenkou jídla z blízka je „místní jídlo pro místní občany“, neboli produkce, distribuce a spotřeba potravin založená na místních zdrojích pro místní obyvatele. Koncept jídla z blízka je popi...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vávrů, Eva (Autor práce)
Další autoři: Johanisová, Naďa, 1956-
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2007.
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/143939/fss_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Fakulta sociálních studií Sklad 07/68 DIP El. verze dostupná z IS MU
4240744154