Body kvantálů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kruml, David, 1974-
Other Authors: Rosický, Jiří, 1946- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:English
Published: 2002.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02577ntm a22006377a 4500
001 MUB01000500701
003 CZ BrMU
005 20131126110226.0
008 070503s2002 xr |||||q|||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 512  |x Algebra  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 512.56  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a 512  |2 MRF 
100 1 |a Kruml, David,  |d 1974-  |7 mub2013796570  |% UČO 3442 
245 1 0 |a Body kvantálů  |h [elektronický zdroj] /  |c David Kruml. 
246 1 1 |a Points of quantales 
260 |c 2002. 
300 |a 1 disketa. 
500 |a Vedoucí práce: Jiří Rosický. 
502 |a Dizertace (Ph.D.)--Masarykova univerzita v Brně, Přírodovědecká fakulta, 2002. 
650 0 7 |a svazy (algebra)  |7 ph202645  |2 czenas 
650 0 9 |a lattices (algebra)  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
700 1 |a Rosický, Jiří,  |d 1946-  |7 mzk2002160808  |% UČO 2634  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709281  |4 dgg 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20070503  |l MUB01  |h 0923 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0559 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0123 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0146 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1829 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100720  |l MUB01  |h 1250 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0059 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1847 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120718  |l MUB01  |h 1414 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130211  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131121  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131121  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131126  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131126  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131217  |l MUB01  |h 1511 
CAT |c 20140410  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2235 
CAT |c 20170314  |l MUB01  |h 1203 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20200403  |l MUB01  |h 1123 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 K-M-2002-KRUM  |5 3145336764  |7 Vyžádejte u knihovníka studovny matematiky a fyziky.  |8 20070503  |f 70  |f Prezenční  |q 20180718  |r 20070503  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d K-M-2002-KRUM  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFST