Geologické poměry území mezi Přerovem, Dřevohosticemi a Dol. Nětčicemi

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Němec, František, 1905-1983 (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1947.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02752ntm a22006977a 4500
001 MUB01000499462
003 CZ BrMU
005 20210312143748.0
008 070423s1947 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-02-27 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 552  |x Petrologie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 551.31/.35.051  |2 MRF 
080 |a 551.782.1  |2 MRF 
080 |a 551.77  |2 MRF 
080 |a 551.735.9  |2 MRF 
080 |a 552  |2 MRF 
100 1 |a Němec, František,  |d 1905-1983  |7 jk01083053  |4 dis 
245 1 0 |a Geologické poměry území mezi Přerovem, Dřevohosticemi a Dol. Nětčicemi  |h [rukopis] /  |c František Němec. 
260 |c 1947. 
300 |a 108 l. +  |e 1 příl. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova universita, Přírodovědecká fakulta, 1947. 
650 0 7 |a kenozoikum  |7 ph138114  |2 czenas 
650 0 7 |a miocén  |7 ph117616  |2 czenas 
650 0 7 |a moravskoslezské paleozoikum  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a permokarbon  |7 ph117505  |2 czenas 
650 0 7 |a sedimenty  |7 ph125463  |2 czenas 
650 0 9 |a cenozoic  |2 eczenas 
650 0 9 |a Miocene  |2 eczenas 
650 0 9 |a permo-carboniferous period  |2 eczenas 
650 0 9 |a sediments  |2 eczenas 
651 7 |a vněkarpatský flyš (Česko a Slovensko)  |7 ge1068718  |2 czenas 
651 9 |a Outer Carpathian Flysch (Czechia and Slovakia)  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova universita.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 mub20201086527  |4 dgg 
CAT |a MILON  |b 02  |c 20070423  |l MUB01  |h 1027 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2203 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0558 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0122 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0145 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1829 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0059 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120724  |l MUB01  |h 1630 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0847 
CAT |c 20140227  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2234 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20200725  |l MUB01  |h 1612 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20210312  |l MUB01  |h 1437 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0923 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1912 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1122 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-02-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-2616  |5 3145116351  |8 20070423  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180410  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-2616  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK