Keltské mýty a legendy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sec, Ivan (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: [Havířov] : Koala, 2004.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02444nam a22006977a 4500
001 MUB01000498773
003 CZ BrMU
005 20070906093241.0
008 070418s2004 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-02-27 
015 |a cnb001492868 
020 |a 80-903520-2-2 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 398  |x Folklor. Lidové tradice  |2 Konspekt  |9 1 
080 |a (0:82-343)  |2 MRF 
080 |a 257.6  |2 MRF 
080 |a 398.21  |2 MRF 
100 1 |a Sec, Ivan  |7 jn20001103678  |4 aut 
245 1 0 |a Keltské mýty a legendy /  |c Ivan Sec. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a [Havířov] :  |b Koala,  |c 2004. 
300 |a 290 s. 
655 7 |a mýty  |7 fd132901  |2 czenas 
655 7 |a legendy  |7 fd132726  |2 czenas 
650 0 7 |a keltská mytologie  |7 ph114902  |2 czenas 
650 0 7 |a legendy  |7 ph139247  |2 czenas 
650 0 9 |a Celtic mythology  |2 eczenas 
650 0 9 |a legends  |2 eczenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20070418  |l MUB01  |h 1110 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2203 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20070814  |l MUB01  |h 1447 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20070906  |l MUB01  |h 0932 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a CONV-DUPL  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 2131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0557 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0122 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0145 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1125 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1720 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0058 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1419 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1845 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2018 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20130611  |l MUB01  |h 0902 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1830 
CAT |c 20140227  |l MUB01  |h 1031 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0222 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2233 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2235 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2324 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0923 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1912 
M54 |a 398.2 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-02-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 398.2-SEC1-1  |5 2570705073  |4 *  |8 20070418  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 398.2-SEC1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 25  |j VYBER