Bezlepková dieta : 148 receptů /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Vernerová, Monika (Author), Kohout, Pavel, 1962- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Vyšehrad, 2006.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02619cam a2200685 a 4500
001 MUB01000498572
003 CZ BrMU
005 20080310092750.0
007 ta
008 060314s2006 xr af e f 000 0 cze
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-02-27 
015 |a cnb001647020 
020 |a 80-7021-802-9  |q (brož.) :  |c Kč 148,00 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20061647020 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001  |d BOD002  |d BOD114 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.563  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
080 |a 641  |2 MRF 
100 1 |a Vernerová, Monika  |7 mzk2006324283  |4 aut 
245 1 0 |a Bezlepková dieta :  |b 148 receptů /  |c Monika Vernerová, Pavel Kohout. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Vyšehrad,  |c 2006. 
300 |a 79 s., [8] s. barev. obr. příl. :  |b il. ;  |c 21 cm. 
650 0 7 |a bezlepková dieta  |7 ph118829  |2 czenas 
650 0 7 |a celiakie  |x dietoterapie  |2 czmesh 
650 0 7 |a dietní jídla  |7 ph114317  |2 czenas 
650 0 9 |a diet meals  |2 eczenas 
650 0 9 |a glutenfree diet  |2 eczenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
700 1 |a Kohout, Pavel,  |d 1962-  |7 xx0000566  |4 aut 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20070417  |l MUB01  |h 1325 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2203 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20080310  |l MUB01  |h 0927 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0557 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0122 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0145 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0058 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1845 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20130513  |l MUB01  |h 2356 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1829 
CAT |c 20140227  |l MUB01  |h 1031 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0221 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2233 
CAT |c 20161130  |l MUB01  |h 1536 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2324 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0923 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1912 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1122 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-02-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |3 PLH-498572-01  |9 PLH-498572-01  |6 3147025699  |5 3147025699  |4 K-1111, DISP.: PLH  |8 20070417  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20070417  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |d PLH-498572-01  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j DLOVY