Manažerská ekonomika /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Synek, Miloslav, 1935- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2007
Edition:4., aktualiz. a rozš. vyd.
Series:Expert (Grada Publishing)
Subjects:
LEADER 05029nam a22008657a 4500
001 MUB01000498230
003 CZ BrMU
005 20110308143640.0
008 070413s2007 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-02-27 
015 |a cnb001711943 
020 |a 978-80-247-1992-4 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD022 
072 7 |a 658  |x Řízení a správa podniku  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 658  |2 MRF 
080 |a (075)  |2 MRF 
080 |a 658.14/.17  |2 MRF 
100 1 |a Synek, Miloslav,  |d 1935-  |7 jk01122248  |4 aut 
245 1 0 |a Manažerská ekonomika /  |c Miloslav Synek a kolektiv 
250 |a 4., aktualiz. a rozš. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2007 
300 |a 452 s. :  |b il. 
490 1 |a Expert 
500 |a Terminologický slovník 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a podniková ekonomika  |7 ph115762  |2 czenas 
650 0 7 |a podnikový management  |7 ph115763  |2 czenas 
650 0 7 |a finance podniku  |7 ph172935  |2 czenas 
650 0 9 |a managerial economics  |2 eczenas 
650 0 9 |a industrial management  |2 eczenas 
650 0 9 |a business finance  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
830 0 |a Expert (Grada Publishing) 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20070413  |l MUB01  |h 1310 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2203 
CAT |a KUZELIKOVA  |b 02  |c 20070514  |l MUB01  |h 0916 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0557 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0121 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0145 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20110308  |l MUB01  |h 1436 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110601  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0058 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0845 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1829 
CAT |c 20140227  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0221 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2324 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-02-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 K-PHO  |b katedra podnikového hospodářství  |3 61473  |5 4200461473  |8 20100827  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20100827 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-570  |5 4200449209  |8 20070514  |f 70  |f Prezenční  |r 20070514 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-570  |5 4200449210  |8 20070514  |f 70  |f Prezenční  |r 20070514 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-570  |5 4200449211  |8 20070514  |f 74  |f Měsíční  |r 20070514 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-570  |5 4200449212  |8 20070514  |f 74  |f Měsíční  |r 20070514 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-570  |5 4200449213  |8 20070514  |f 74  |f Měsíční  |r 20070514 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-570  |5 4200449214  |8 20070514  |f 74  |f Měsíční  |r 20070514 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-570  |5 4200482850  |8 20200902  |f 74  |f Měsíční  |r 20200902 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-2  |b Volný výběr 2  |3 E-3421 a  |5 3129132766  |4 Fa č. 103/07, 159  |8 20070413  |f 74  |f Měsíční  |r 20070413 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-2  |b Volný výběr 2  |3 E-3421  |5 3129132767  |4 Fa č. 103/07, 159  |8 20070413  |f 72  |f Týdenní  |r 20070413 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |2 KKVHB  |b KKVysočiny Havlíčkův Brod  |3 005  |9 317000256991  |5 3297000639  |8 20121102  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s prevKKVHB 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |2 KKVHB  |b KKVysočiny Havlíčkův Brod  |3 005  |9 317000256992  |5 3297000638  |8 20121102  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s prevKKVHB 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |2 KKVHB  |b KKVysočiny Havlíčkův Brod  |3 33  |9 317000252999  |5 3297000870  |8 20121109  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s prevKKVHB 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |2 KKVHB  |b KKVysočiny Havlíčkův Brod  |3 33  |9 317000253001  |5 3297000871  |8 20121109  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s prevKKVHB 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |2 KKVHB  |b KKVysočiny Havlíčkův Brod  |3 33  |9 317000253003  |5 3297000869  |8 20121109  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s prevKKVHB 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 2  |d E-3421  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 71  |j VV-2 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d ŘÍZ-570  |e available  |t K dispozici  |f 8  |g 1  |h N  |i 403  |j VOLNY 
AVA |a TEL50  |b TEL  |c KKVysočiny Havlíčkův Brod  |d 33  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 1  |h N  |i 13  |j KKVHB