Karcinom žaludku : lymfadenektomie a detekce sentinelové uzliny /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šimša, Jaromír, 1971- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Maxdorf, 2006.
Edition:1. vyd.
Series:Novinky v medicíně ; sv. 1
Subjects:
LEADER 02269nam a22006257a 4500
001 MUB01000489897
003 CZ BrMU
005 20170209120951.0
008 070207s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
015 |a cnb001690805 
020 |a 80-7345-092-5  |q (brož.) :  |c Kč 195,00 
040 |a BOD002  |b cze 
080 |a 616.33-006.6  |2 MRF 
100 1 |a Šimša, Jaromír,  |d 1971-  |7 ola2006357567  |4 aut 
245 1 0 |a Karcinom žaludku :  |b lymfadenektomie a detekce sentinelové uzliny /  |c Jaromír Šimša. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Maxdorf,  |c 2006. 
300 |a 85 s. 
490 1 |a Novinky v medicíně ;  |v sv. 1 
500 |a Rejstřík. 
650 0 7 |a žaludek  |7 ph135140  |2 czenas 
650 0 7 |a nádory  |7 ph135809  |2 czenas 
650 0 7 |a karcinomy  |7 ph118091  |2 czenas 
650 0 7 |a nádory žaludku  |2 czmesh 
650 0 9 |a stomach  |2 eczenas 
650 0 9 |a tumors  |2 eczenas 
650 0 9 |a carcinomas  |2 eczenas 
650 0 2 |a Stomach Neoplasms 
830 0 |a Novinky v medicíně ;  |v sv. 1 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20070207  |l MUB01  |h 1449 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2201 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071031  |l MUB01  |h 1045 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20090911  |l MUB01  |h 1411 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0140 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1120 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20100503  |l MUB01  |h 1056 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100617  |l MUB01  |h 0302 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2258 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0325 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0056 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0831 
CAT |c 20140117  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0212 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2222 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20170209  |l MUB01  |h 1209 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2322 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-29614  |9 UKS-489897-01  |6 3147025215  |5 3147025215  |8 20070207  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20070108  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-29614  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD