Celiakie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Červenková, Renata, 1950- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, 2006.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02081nam a22005777a 4500
001 MUB01000489805
003 CZ BrMU
005 20100105144627.0
008 070207s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
015 |a cnb001696248 
020 |a 80-7262-425-3 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.341-002-008.6  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Červenková, Renata,  |d 1950-  |7 pna2007370846  |4 aut 
245 1 0 |a Celiakie /  |c Renata Červenková; odborná spolupráce Milan Lukáš. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c 2006. 
300 |a 64 s. 
650 0 7 |a celiakie  |2 czmesh 
650 0 9 |a celiac disease  |2 eczenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Lukáš, Milan,  |d 1959-  |7 jn19990202012  |4 oth 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20070207  |l MUB01  |h 1040 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2201 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0140 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1823 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20100105  |l MUB01  |h 1446 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20101123  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0056 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1838 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0831 
CAT |c 20140117  |l MUB01  |h 1119 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20141104  |l MUB01  |h 0245 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0212 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2222 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2322 
CAT |c 20210602  |l MUB01  |h 1958 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1910 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1120 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
995 |a e-prezenčka 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-29819  |9 UKS-489805-01  |6 3147025209  |5 3147025209  |8 20070207  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20070108  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-29819  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j SKLAD