Bagheria /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Maraini, Dacia, 1936- (Author)
Format: Book
Language:Italian
Published: Milano : BUR, 2004.
Edition:11. ed.
Series:Scrittori contemporanei
Subjects:
LEADER 02100nam a22005777a 4500
001 MUB01000487423
003 CZ BrMU
005 20070302105639.0
008 070119s2004 it ||||| |||||||||||ita d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
020 |a 88-17-20201-0 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.131.1-3  |x Italská próza  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.131.1-31  |2 MRF 
100 1 |a Maraini, Dacia,  |d 1936-  |7 xx0002483  |4 aut 
245 1 0 |a Bagheria /  |c Dacia Maraini. 
250 |a 11. ed. 
260 |a Milano :  |b BUR,  |c 2004. 
300 |a 167 s. 
490 1 |a Scrittori contemporanei 
655 7 |a italské romány  |7 fd132481  |2 czenas 
830 0 |a Scrittori contemporanei 
CAT |a ZIMOLOVA  |b 02  |c 20070119  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20070227  |l MUB01  |h 1327 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20070302  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2201 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0550 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0114 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0139 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1732 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2258 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0324 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1714 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0055 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1412 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1836 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2017 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0826 
CAT |c 20140117  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0208 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2219 
M54 |a 850 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 850-MARA1-6  |5 2570700868  |4 *--dar (Italský kulturní institut v Praze)  |8 20070119  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 850-MARA1-6  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 10  |j VYBER