Žvýkačka jako chuťový kontext pro vybavování z dlouhodobé paměti

Tato práce se empiricky zabývá kognitivním kontextem k zapamatované informaci. Konkrétně pak ověřuje, jestli příchuť žvýkačky sama o sobě vyvolává při učení tak silný efekt kontextu, že posléze facilituje vybavení z dlouhodobé paměti. K tomuto přesvědčení jsem došli na základě předcházejících výzkum...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Růžička, Milan, 1984- (Autor práce)
Další autoři: Šipula, Miroslav, 1975- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2006.
Témata:
On-line přístup:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Fakulta sociálních studií Sklad 07/70 BAK El. verze dostupná z IS MU
4240742950