Žvýkačka jako chuťový kontext pro vybavování z dlouhodobé paměti
Tato práce se empiricky zabývá kognitivním kontextem k zapamatované informaci. Konkrétně pak ověřuje, jestli příchuť žvýkačky sama o sobě vyvolává při učení tak silný efekt kontextu, že posléze facilituje vybavení z dlouhodobé paměti. K tomuto přesvědčení jsem došli na základě předcházejících výzkum...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2006.
|
Témata: | |
On-line přístup: | Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Fakulta sociálních studií | Sklad | 07/70 BAK |
El. verze dostupná z IS MU |
4240742950 |