Vybrané možnosti léčebné aplikace laserové technologie v dětském očním lékařství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Autrata, Rudolf, 1961- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2003.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02986ctm a22007457a 4500
001 MUB01000485876
003 CZ BrMU
005 20100507093603.0
008 070108s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114 
080 |a 615.849.19  |2 MRF 
080 |a 617.7  |2 MRF 
100 1 |a Autrata, Rudolf,  |d 1961-  |7 ola2002142343  |% UČO 33370  |4 dis 
245 1 0 |a Vybrané možnosti léčebné aplikace laserové technologie v dětském očním lékařství  |h [rukopis] / 
260 |c 2003. 
300 |a 152 l. :  |b barev. obr. 
502 |a Habilitační práce--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2003. 
650 0 7 |a lasery  |7 ph122185  |2 czenas 
650 0 7 |a oftalmologie  |7 ph115568  |2 czenas 
650 0 7 |a retinopatie nedonošených  |2 czmesh 
650 0 7 |a retinopatie  |7 ph214377  |2 czenas 
650 0 9 |a lasers  |2 eczenas 
650 0 9 |a ophthalmology  |2 eczenas 
650 0 9 |a retinopathy  |2 eczenas 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20070108  |l MUB01  |h 1434 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2201 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20080415  |l MUB01  |h 1256 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20081030  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20090921  |l MUB01  |h 0849 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0138 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1117 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20100506  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20100506  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20100506  |l MUB01  |h 1206 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20100506  |l MUB01  |h 1228 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20100507  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100524  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100617  |l MUB01  |h 0302 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110707  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0055 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120517  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120719  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140102  |l MUB01  |h 1213 
CAT |c 20140117  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140212  |l MUB01  |h 1147 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140616  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140804  |l MUB01  |h 1405 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1003 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150810  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2217 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1909 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1118 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-2931  |9 UKB-03167  |6 3147025022  |5 3147025022  |8 20070108  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20070108  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-2931  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j SKLAD