Oskar Kokoschka : Leben und Werk /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Spielmann, Heinz, 1930- (Author)
Format: Book
Language:German
Published: Köln : DuMont, c2003.
LEADER 01481nam a22004097a 4500
001 MUB01000483948
003 CZ BrMU
005 20061218075131.0
008 061212s2003 gw ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
020 |a 3-8321-7320-X 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 72/76  |x Výtvarné umění  |2 Konspekt  |9 21 
100 1 |a Spielmann, Heinz,  |d 1930-  |7 pna2006334515  |4 aut 
245 1 0 |a Oskar Kokoschka :  |b Leben und Werk /  |c Heinz Spielmann. 
260 |a Köln :  |b DuMont,  |c c2003. 
300 |a 535 s. :  |b il. 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20061212  |l MUB01  |h 1519 
CAT |a CUPROVA  |b 02  |c 20061218  |l MUB01  |h 0751 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2200 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0137 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1712 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1410 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1917 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0820 
CAT |c 20140117  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0201 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2215 
M54 |a 7 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 DEJUM  |b dějiny umění  |3 F'-III-15  |5 2570617867  |8 20061212  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s kupKat3600 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c dějiny umění  |d F'-III-15  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j DEJUM