Kompenzační pomůcky pro zrakově postižené žáky ZŠ /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Keblová, Alena, 1944- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Septima, 1999.
Edition:2., upr. vyd.
Subjects:
LEADER 02633nam a22006257a 4500
001 MUB01000479606
003 CZ BrMU
005 20070625145724.0
008 061110s1999 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-06-18 
015 |a cnb000973508 
020 |a 80-7216-104-0 
040 |a BOD032  |b cze  |d BOD003 
080 |a 316.344.6-056.262-053.2  |2 MRF 
080 |a 376.1-056.262  |2 MRF 
080 |a 616-74  |2 MRF 
100 1 |a Keblová, Alena,  |d 1944-  |7 jn20001103640  |4 aut 
245 1 0 |a Kompenzační pomůcky pro zrakově postižené žáky ZŠ /  |c Alena Keblová 
250 |a 2., upr. vyd. 
260 |a Praha :  |b Septima,  |c 1999. 
300 |a 27 s. 
650 0 7 |a děti se zrakovým postižením  |7 ph116790  |2 czenas 
650 0 7 |a kompenzační pomůcky  |7 ph121759  |2 czenas 
650 0 7 |a výchova a vzdělávání  |7 ph127419  |2 czenas 
650 0 9 |a compensatory aids  |2 eczenas 
650 0 9 |a education  |2 eczenas 
650 0 9 |a children with visual disabilities  |2 eczenas 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20061110  |l MUB01  |h 1059 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20061110  |l MUB01  |h 1100 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2159 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20070622  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20070625  |l MUB01  |h 1457 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0135 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1817 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0053 
CAT |c 20120618  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20131209  |l MUB01  |h 2352 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0148 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2209 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2320 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0920 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1908 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-06-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |3 376-KOMP  |9 SKOTA-479606-02  |5 4303008067  |8 20061110  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20061110 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 37.2-KOMP  |9 VV-479606-01  |5 4303008066  |8 20061110  |f 74  |f Měsíční  |r 20061110 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-10232  |5 3201051528  |8 20070622  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20070622 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-10232  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j KDEP 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |d 376-KOMP  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 2  |g 2  |h N  |i 8  |j DLOVY