Smetana v Göteborgu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kraus, Arnošt Vilém, 1859-1943 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Praze : J. Otto, 1925.
LEADER 01511nam a22004217a 4500
001 MUB01000466793
003 CZ BrMU
005 20060811141021.0
008 060811s1925 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
015 |a cnb000595870 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 78  |x Hudba  |2 Konspekt  |9 9 
100 1 |a Kraus, Arnošt Vilém,  |d 1859-1943  |7 jk01063043  |4 aut 
245 1 0 |a Smetana v Göteborgu /  |c Arnošt Kraus. 
260 |a V Praze :  |b J. Otto,  |c 1925. 
300 |a 146 s., [15] l. obr. příl. 
CAT |a KREKOVA  |b 02  |c 20060811  |l MUB01  |h 1410 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2157 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0127 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1808 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1105 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1703 
CAT |c 20120410  |l MUB01  |h 1615 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1357 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1912 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130327  |l MUB01  |h 1151 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130327  |l MUB01  |h 1153 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2318 
M54 |a 78 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A2-13217  |6 06-8844  |5 2570608844  |8 20060811  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A2-13217  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD