Andělé a démoni /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brown, Dan, 1964- (Author)
Other Authors: Marková, Michala, 1974- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Argo, 2006.
Edition:Vyd. v tomto překladu a v ilustrované podobě 1.
Subjects:
Related Items:Translation of: Angels & demons
LEADER 02452nam a22006377a 4500
001 MUB01000464177
003 CZ BrMU
005 20060803095727.0
008 060719s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
015 |a cnb001656455 
020 |a 80-7203-770-6 
040 |a BOD001  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 821.111(73)-3  |x Americká próza  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.111(73)-31  |2 MRF 
100 1 |a Brown, Dan,  |d 1964-  |7 xx0008745  |4 aut 
245 1 0 |a Andělé a démoni /  |c Dan Brown ; [z anglického ilustrovaného vydání ... přeložila Michala Marková]. 
250 |a Vyd. v tomto překladu a v ilustrované podobě 1. 
260 |a Praha :  |b Argo,  |c 2006. 
300 |a 565 s. :  |b il., plán, mapa. 
500 |a Speciální obrazové vyd. 
655 7 |a americké romány  |7 fd131796  |2 czenas 
700 1 |a Marková, Michala,  |d 1974-  |7 mzk2005274842  |4 trl 
765 0 |t Angels & demons  |9 Česky 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20060719  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20060726  |l MUB01  |h 1546 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20060726  |l MUB01  |h 1559 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20060803  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2157 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0615 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0538 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0102 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0126 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1807 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0720 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110823  |l MUB01  |h 1344 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1702 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0049 
CAT |c 20120410  |l MUB01  |h 1613 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1356 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2012 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0747 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0116 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1120 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2317 
M54 |a 820a 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 820a-BROW6-4  |5 2570607239  |4 *  |8 20060719  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 820a-BROW6-4  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 61  |j VYBER