Přehled statistických metod zpracování dat : analýza a metaanalýza dat /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hendl, Jan, 1947- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Portál, 2006
Edition:Vydání druhé, opravené
Subjects:
LEADER 08523cam a22013217i 4500
001 MUB01000462665
003 CZ BrMU
005 20160518151645.0
008 060630s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
015 |a cnb001638120 
020 |a 80-7367-123-9 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD001  |d BOD032  |d BOD002  |e rda 
072 7 |a 311  |x Statistika  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 519.2  |2 MRF 
080 |a 311  |2 MRF 
080 |a 519.254  |2 MRF 
080 |a 519.23/.24  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Hendl, Jan,  |d 1947-  |7 xx0024116  |4 aut 
245 1 0 |a Přehled statistických metod zpracování dat :  |b analýza a metaanalýza dat /  |c Jan Hendl 
250 |a Vydání druhé, opravené 
264 1 |a Praha :  |b Portál,  |c 2006 
300 |a 583 stran :  |b grafy 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a analýza dat  |7 ph301326  |2 czenas 
650 0 7 |a statistické metody  |7 ph135431  |2 czenas 
650 0 7 |a statistika  |7 ph116273  |2 czenas 
650 0 7 |a zpracování dat  |7 ph127675  |2 czenas 
650 0 9 |a data analysis  |2 eczenas 
650 0 9 |a data processing  |2 eczenas 
650 0 9 |a statistical methods  |2 eczenas 
650 0 9 |a statistics  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20060630  |l MUB01  |h 1534 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20060725  |l MUB01  |h 1112 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20060726  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20060731  |l MUB01  |h 1437 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20060802  |l MUB01  |h 1332 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20060815  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2156 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20071024  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a GACHOVA  |b 02  |c 20071113  |l MUB01  |h 1444 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080306  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20080401  |l MUB01  |h 1436 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20080401  |l MUB01  |h 1436 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0538 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0101 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0125 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1806 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0719 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1729 
CAT |c 20101123  |l MUB01  |h 1612 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0049 
CAT |c 20120410  |l MUB01  |h 1611 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0744 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1820 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0112 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1144 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1118 
CAT |a JIRASKOVA  |b 02  |c 20160518  |l MUB01  |h 1516 
CAT |c 20161101  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2317 
CAT |c 20210602  |l MUB01  |h 1958 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1906 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1113 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-04-10 
995 |a e-prezenčka 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 K-RES  |b katedra region. ekonomie a správy  |3 50300  |5 4200450300  |8 20070828  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20070828 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 STM-232  |5 4200454890  |8 20081015  |f 70  |f Prezenční  |r 20081015 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 pedagogika-BRÜC  |5 2570703405  |4 Grant 2147  |8 20070313  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s grant1400 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 pedagogika-ZOUN  |5 2570614544  |4 Grant 2145  |8 20061102  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s grant1400 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 pedagogika-ŠVAŘ  |9 KVALITA  |5 2570705506  |4 Grant 2142  |8 20070427  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s grant1400 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |5 2570614772  |4 Grant 2145  |8 20061103  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s grant1400 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |5 2570618081  |4 Grant 2134  |8 20061213  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s grant1300 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 BINKA  |b Binka  |3 D2-280a  |5 4240746468  |8 20071212  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20071212  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 D2-280a  |5 4240740180  |8 20060904  |f 74  |f Měsíční  |q 20170925  |r 20060904  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 D2-280a  |5 4240740247  |8 20060912  |f 74  |f Měsíční  |q 20170803  |r 20060912  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 D2-280a  |5 4240740248  |8 20060912  |f 74  |f Měsíční  |q 20170803  |r 20060912  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 D2-280a  |5 4240742621  |8 20070122  |f 74  |f Měsíční  |q 20170904  |r 20070122  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 D2-280a  |5 4240742622  |8 20070122  |f 74  |f Měsíční  |q 20170921  |r 20070122  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 D2-280a  |5 4240742623  |8 20070122  |f 74  |f Měsíční  |q 20170803  |r 20070122  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 D2-280a  |5 4240742625  |8 20070122  |f 74  |f Měsíční  |q 20171013  |r 20070122  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 D2-280a  |5 4240742626  |8 20070122  |f 74  |f Měsíční  |q 20171011  |r 20070122  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |3 5-HEND  |9 LAZAR-462665-03  |5 4303007866  |8 20060815  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20060815 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |3 5-HEND  |9 RACEK-462665-06  |5 4303009503  |8 20071113  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20071113 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 KAO  |b kat.ošetřovatelství  |9 KAO-462665-02  |6 3147029558  |5 3147029558  |4 K-1111  |8 20080306  |f 78  |f Mimo UK  |r 20080306  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 311-HEND  |9 VV-462665-04  |5 4303009502  |8 20071113  |f 74  |f Měsíční  |r 20071113 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 311-HEND  |9 VV-462665-05  |5 4303009501  |8 20071113  |f 74  |f Měsíční  |r 20071113 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 311-HEND  |9 VV-462665-07  |5 4303009504  |8 20071113  |f 74  |f Měsíční  |r 20071113 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 311-HEND  |9 VV-462665-08  |5 4303009505  |8 20071113  |f 74  |f Měsíční  |r 20071113 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 410.03HEND  |5 3201047694  |8 20061002  |f 74  |f Měsíční  |r 20061002 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 410.03HEND  |5 3201062230  |8 20091007  |f 74  |f Měsíční  |r 20091007 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-5668d  |5 3201047221  |8 20060728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20060728 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-7964ac  |5 3201054054  |8 20071130  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20071130 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-7964w  |5 3201047176  |8 20060725  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20060725 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-7964x  |5 3201047177  |8 20060726  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20060726 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-7964y  |5 3201047178  |8 20060726  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20060726 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 410.03HEND  |e available  |t K dispozici  |f 7  |g 4  |h N  |i 67  |j K1P 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d pedagogika-ŠVAŘ  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 5  |g 5  |h N  |i 1  |j VYBER 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Binka  |d D2-280a  |e available  |t K dispozici  |f 9  |g 4  |h N  |i 368  |j BINKA 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d STM-232  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 13  |j VOLNY 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 311-HEND  |e available  |t K dispozici  |f 7  |g 3  |h N  |i 119  |j VV