Cizorodé látky v potravinách a rizika spojená s jejich konzumací

Bakalářská práce se zabývá cizorodými látkami v potravinách a jejich možnými zdravotními riziky. Jsou to jednak látky aditivní, které se do potravin záměrně přidávají a takzvané látky kontaminující, které potraviny znečišťují a jsou pro člověka nežádoucí. Praktická část této práce je založena na výz...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Baletková, Lenka (Autor práce)
Další autoři: Landa, Leoš (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2006
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/101027/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
21F Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-3777 3147023614