Cizorodé látky v potravinách a rizika spojená s jejich konzumací
Bakalářská práce se zabývá cizorodými látkami v potravinách a jejich možnými zdravotními riziky. Jsou to jednak látky aditivní, které se do potravin záměrně přidávají a takzvané látky kontaminující, které potraviny znečišťují a jsou pro člověka nežádoucí. Praktická část této práce je založena na výz...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2006
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/101027/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
21F |
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-3777 | 3147023614 |