PowerPoint 2003 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hradský, Josef (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, c2004.
Edition:1. vyd.
Series:Snadno a rychle
Subjects:
LEADER 03622nam a22007817a 4500
001 MUB01000454528
003 CZ BrMU
005 20061121102654.0
008 060523s2004 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-03-06 
015 |a cnb001309911 
020 |a 80-247-0903-1 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 004.4/.6  |x Programování. Software  |2 Konspekt  |9 23 
080 |a 004.42  |2 MRF 
080 |a 659.21  |2 MRF 
080 |a 004.4/.6  |2 MRF 
100 1 |a Hradský, Josef  |7 ola20040621001  |4 aut 
245 1 0 |a PowerPoint 2003 /  |c Josef Hradský. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c c2004. 
300 |a 112 s. :  |b il. 
490 1 |a Snadno a rychle 
650 0 7 |a Microsoft PowerPoint 2003 (software)  |7 ph242453  |2 czenas 
650 0 7 |a prezentace informací  |7 ph124599  |2 czenas 
650 0 9 |a Microsoft PowerPoint 2003  |2 eczenas 
650 0 9 |a presentation of information  |2 eczenas 
650 0 9 |a Microsoft PowerPoint  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
830 0 |a Snadno a rychle 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20060523  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20060531  |l MUB01  |h 1440 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20060605  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20061121  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2155 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0533 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0056 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0121 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1801 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20091210  |l MUB01  |h 2350 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091219  |l MUB01  |h 0715 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1057 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2249 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0313 
CAT |c 20120306  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0046 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1348 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0729 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1817 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0048 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1138 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20190226  |l MUB01  |h 2354 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2316 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |9 SOC-454528-03  |6 3147030805  |5 3147030805  |4 K-1111,paragon č. 606922  |7 DISP.: ústav ochrany a podpory zdraví  |8 20080611  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20080611  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 004.8-HRAD  |9 VV-454528-02  |6 3147027620  |5 3147027620  |4 fa 27000304  |8 20071211  |f 70  |f Prezenční  |g 2007-272  |r 20080109  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 HOK  |b hematoonkologie Boh.  |9 HOK-454528-01  |6 3147024459  |5 3147024459  |4 G-2722  |8 20061121  |f 78  |f Mimo UK  |r 20061121  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 I-36532  |5 3145330657  |7 2. dotisk, 2006  |8 20060523  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |g 2006-275  |q 20180806  |r 20060531  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 I-36533  |5 3145330656  |7 2. dotisk, 2006  |8 20060523  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |g 2006-275  |q 20180806  |r 20060531  |s kup 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d I-36533  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 3  |j PRFSK  |k 0 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 0  |j DLOVY 
AVA |a MED50  |b LF  |c hematoonkologie Boh.  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HOK