Životní situace a její zvládání u žadatelů o azyl

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šilhanová, Zuzana, 1983- (*ap)
Corporate Author: Masarykova univerzita. Fakulta sociálních studií (*ip)
Other Authors: Musil, Libor, 1959- (*vp)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2005.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03548ntm a22008777a 4500
001 MUB01000452787
003 CZ BrMU
005 20061004143745.0
008 060427s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-03-06 
040 |a BOD031  |b cze 
080 |a 171  |2 MRF 
080 |a 364-56  |2 MRF 
100 1 |a Šilhanová, Zuzana,  |d 1983-  |7 mub2010595316  |% UČO 103234  |4 *ap 
245 1 0 |a Životní situace a její zvládání u žadatelů o azyl  |h [rukopis] /  |c Zuzana Šilhanová. 
260 |c 2005. 
300 |a 30 l. 
500 |a Klauzurní práce--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2006. 
500 |a Vedoucí práce: Libor Musil. 
650 0 7 |a životní problémy  |7 ph128029  |2 czenas 
650 0 7 |a azylové domy  |7 ph166381  |2 czenas 
650 0 9 |a life problems  |2 eczenas 
650 0 9 |a sanctuary houses  |2 eczenas 
655 7 |a klauzurní práce  |7 fd119019  |2 czenas 
700 1 |a Musil, Libor,  |d 1959-  |7 jn19990216128  |% UČO 568  |4 *vp 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Fakulta sociálních studií  |7 kn20010709275  |4 *ip 
CAT |a DOFKOVA  |b 02  |c 20060427  |l MUB01  |h 1428 
CAT |a DOFKOVA  |b 02  |c 20061004  |l MUB01  |h 1437 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2155 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0120 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1055 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100504  |l MUB01  |h 1404 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100504  |l MUB01  |h 1414 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100505  |l MUB01  |h 0849 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1652 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110831  |l MUB01  |h 1214 
CAT |c 20120306  |l MUB01  |h 1325 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0045 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120417  |l MUB01  |h 1610 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120711  |l MUB01  |h 1413 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120711  |l MUB01  |h 1413 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130502  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130903  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131219  |l MUB01  |h 1014 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140306  |l MUB01  |h 0704 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140626  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20140629  |l MUB01  |h 2052 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140701  |l MUB01  |h 1459 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150708  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1104 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160216  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160503  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160630  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170328  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170718  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180103  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180515  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180703  |l MUB01  |h 1407 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180926  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1418 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20201001  |l MUB01  |h 1335 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20201001  |l MUB01  |h 1338 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 06/102 KLA  |5 4240738689  |8 20060427  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170712  |r 20060427  |s dar 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 06/102 KLA  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKFSS