Hra na krásný život : estetika v českých zemích mezi lety 1760-1860 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lorenzová, Helena, 1945-2006 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : KLP, 2005.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03185nam a22008057a 4500
001 MUB01000450986
003 CZ BrMU
005 20060628112450.0
008 060331s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-03-06 
015 |a cnb001643458 
020 |a 80-86791-29-7 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 11  |x Metafyzika  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a 111.852  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a 7.035.37  |2 MRF 
080 |a 930.85"16/17"  |2 MRF 
100 1 |a Lorenzová, Helena,  |d 1945-2006  |7 ola2003162694  |4 aut 
245 1 0 |a Hra na krásný život :  |b estetika v českých zemích mezi lety 1760-1860 /  |c Helena Lorenzová. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b KLP,  |c 2005. 
300 |a 271 s., [8] s. obr. příl. :  |b il., faxim. 
650 0 7 |a biedermeier (umění)  |7 ph202889  |z Česko  |y 18.-19. století  |2 czenas 
650 0 7 |a estetika  |7 ph117189  |z Česko  |y 18.-19. století  |2 czenas 
650 0 7 |a osvícenství  |7 ph123859  |z Česko  |y 18.-19. století  |2 czenas 
650 0 9 |a aesthetics  |2 eczenas 
650 0 9 |a biedermeier (art)  |2 eczenas 
650 0 9 |a enlightenment  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20060331  |l MUB01  |h 1521 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20060405  |l MUB01  |h 1346 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20060621  |l MUB01  |h 1334 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20060628  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20061102  |l MUB01  |h 1052 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2154 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20090316  |l MUB01  |h 1345 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0531 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0054 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0119 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1759 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0714 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1728 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1656 
CAT |c 20120306  |l MUB01  |h 1320 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0045 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1350 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2010 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0722 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0025 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1208 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1101 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2315 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0915 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1904 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1109 
M54 |a 111 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 111-LORE1-1  |5 2570605135  |4 *  |8 20060601  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 DEJUM  |b dějiny umění  |3 F'-I-74  |5 2570602919  |8 20060331  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s kupKat3600 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 111-LORE1-1  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 24  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c dějiny umění  |d F'-I-74  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j DEJUM