Správa na úseku zaměstnanosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Szostková, Halina (Dissertant)
Other Authors: Kolman, Petr, 1976- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2005.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03860ctm a22009617a 4500
001 MUB01000446159
003 CZ BrMU
005 20150225094405.0
008 060112s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD010 
041 0 |a cze  |b eng 
080 |a 331.5.024.5  |2 MRF 
100 1 |a Szostková, Halina  |4 dis 
245 1 0 |a Správa na úseku zaměstnanosti  |h [rukopis] /  |c Halina Szostková. 
260 |c 2005. 
300 |a 62 l. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Kolman. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita v Brně, Právnická fakulta, 2005. 
546 |a Anglické resumé. 
650 0 7 |a politika zaměstnanosti  |7 ph124261  |2 czenas 
650 0 9 |a manpower policy  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
700 1 |a Kolman, Petr,  |d 1976-  |7 mzk2005271813  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra správní vědy, správního práva a finančního práva  |7 kn20010709041  |4 dgg 
CAT |a BUZKOVA  |b 02  |c 20060118  |l MUB01  |h 1509 
CAT |a ISTVANOVA  |b 02  |c 20060118  |l MUB01  |h 1615 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2153 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a ZEJDOVA  |b 02  |c 20081024  |l MUB01  |h 1517 
CAT |a ZEMANOVA  |b 02  |c 20090202  |l MUB01  |h 1329 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0116 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1756 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110817  |l MUB01  |h 0841 
CAT |c 20120224  |l MUB01  |h 1441 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0044 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120410  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0713 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130514  |l MUB01  |h 1432 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130522  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130529  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130529  |l MUB01  |h 0752 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140820  |l MUB01  |h 0719 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140820  |l MUB01  |h 1502 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140820  |l MUB01  |h 1511 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140820  |l MUB01  |h 1526 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150225  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160720  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160720  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160720  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160720  |l MUB01  |h 1254 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160720  |l MUB01  |h 1258 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160721  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160721  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160721  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160721  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160721  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160721  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160726  |l MUB01  |h 0719 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160726  |l MUB01  |h 0723 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160726  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160726  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160726  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160726  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160726  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160726  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160726  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160726  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160726  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160726  |l MUB01  |h 0841 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1903 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1108 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-11148-S  |5 3129126077  |8 20060118  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-11148-S  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF