Češi, Němci, Židé? : národní identita Židů v Čechách 1918-1938 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čapková, Kateřina, 1973- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Paseka, 2005
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 04125cam a22009737a 4500
001 MUB01000441746
003 CZ BrMU
005 20130704140043.0
008 051114s2005 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
015 |a cnb001491134 
020 |a 80-7185-695-9 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 94(437)  |x Dějiny Česka a Slovenska  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (=162.3):(=112.2)  |2 MRF 
080 |a 316.344.8(=162.3)  |2 MRF 
080 |a 316.344.8(=411.16)  |2 MRF 
080 |a 316.347  |2 MRF 
080 |a 323.13(=411.16)  |2 MRF 
080 |a (437)  |2 MRF 
100 1 |a Čapková, Kateřina,  |d 1973-  |7 jo20010084270  |4 aut 
245 1 0 |a Češi, Němci, Židé? :  |b národní identita Židů v Čechách 1918-1938 /  |c Kateřina Čapková 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Paseka,  |c 2005 
300 |a 355 s. :  |b čb. il. 
650 0 7 |a Židé  |7 ph127782  |z Československo  |y 1918-1938  |2 czenas 
650 0 7 |a židovství  |7 ph128010  |2 czenas 
650 0 7 |a češství  |7 ph121123  |2 czenas 
650 0 7 |a národní identita  |7 ph117245  |2 czenas 
650 0 7 |a Češi a Němci  |7 ph135237  |2 czenas 
650 0 7 |a sionismus  |7 ph125549  |z Československo  |2 czenas 
650 0 9 |a Jews  |2 eczenas 
650 0 9 |a Jewry  |2 eczenas 
650 0 9 |a Czech identity  |2 eczenas 
650 0 9 |a national identity  |2 eczenas 
650 0 9 |a Czechs and Germans  |2 eczenas 
650 0 9 |a Zionism  |2 eczenas 
651 7 |a Československo  |7 ge131689  |x etnické vztahy  |y 1918-1938  |2 czenas 
651 9 |a Czechoslovakia  |x ethnic relations  |y 1918-1938  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20051114  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20051125  |l MUB01  |h 0911 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20051125  |l MUB01  |h 0912 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20051129  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071102  |l MUB01  |h 1158 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0524 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0047 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0113 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1753 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0710 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1727 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1649 
CAT |c 20120224  |l MUB01  |h 1428 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0042 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1345 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1805 
CAT |a JKADLEC  |b 02  |c 20121029  |l MUB01  |h 1542 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2007 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0704 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20130704  |l MUB01  |h 1400 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2352 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1130 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1458 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1721 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2313 
M54 |a 323.1 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-02-24 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 323.1-ČAPK1-1  |5 2570508945  |4 *  |8 20051114  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 323.1-ČAPK1-1  |5 2570603910  |4 *--Grant 2383  |8 20060428  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s grant3800 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 4.7-ČAPK-1  |5 257HU01222  |4 *  |8 20121029  |f 74  |f Měsíční  |s revize 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-26746  |9 F4-355  |5 4240746262  |8 20071212  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170911  |r 20071212  |s grant 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 323.1-ČAPK1-1  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 2  |g 2  |h N  |i 45  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 4.7-ČAPK-1  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 1  |j FFUHV 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-26746  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 14  |j SKFSS