Změny na cévách malého oběhu při plicní tuberkulóze /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Macek, Milan, 1924-1998 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: [1963]
Subjects:
Cover Image
LEADER 02470cam a22006377a 4500
001 MUB01000435315
003 CZ BrMU
005 20201105141722.0
008 050516s1963 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.24-002.5  |2 MRF 
080 |a 616.13/.14  |2 MRF 
100 1 |a Macek, Milan,  |d 1924-1998  |7 jk01072767  |4 aut 
245 1 0 |a Změny na cévách malého oběhu při plicní tuberkulóze /  |c Milan Macek 
260 |c [1963] 
300 |a 115 l. :  |b tab., čb. fot. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a cévy  |2 czmesh 
650 0 7 |a plicní tuberkulóza  |2 czmesh 
650 0 2 |a Blood Vessels 
650 0 2 |a Tuberculosis, Pulmonary  |2 eczenas 
655 7 |a vysokoškolské kvalifikační práce  |7 fd132398  |2 czenas 
655 9 |a academic theses  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně  |7 kn20010709352  |4 dgg 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2233 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0112 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1752 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0041 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20121009  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20121009  |l MUB01  |h 1012 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0659 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20171108  |l MUB01  |h 0044 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200330  |l MUB01  |h 1117 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200406  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20201105  |l MUB01  |h 1417 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0912 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1901 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1106 
CAT |c 20210804  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20230817  |l MUB01  |h 0039 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-118  |9 UKB-00411-01  |6 630015  |5 3147R01918  |8 20050516  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-118  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD