Útlumy dřeňové krvetvorby Klinická studie etiopatogenetických činitelů /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mrkos, Dušan, 1919-2010 (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: Brno, 1962.
Edition:1. vyd.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01863ctm a22004693a 4500
001 MUB01000435301
003 CZ BrMU
005 20200626110756.0
008 050516s1962 xr ||||| |||||||||||cze|d
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
100 1 |a Mrkos, Dušan,  |d 1919-2010  |7 jk01082300  |4 dis 
245 1 0 |a Útlumy dřeňové krvetvorby  |h [rukopis] :  |b Klinická studie etiopatogenetických činitelů /  |c Dušan Mrkos. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Brno,  |c 1962. 
300 |a 155 s., černobílé fotografie, grafy, tabulky. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a krvetvorba  |7 ph121972  |2 czenas 
650 0 7 |a kostní dřeň  |7 ph121899  |2 czenas 
650 0 9 |a bone marrow  |2 eczenas 
650 0 9 |a hematopoiesis  |2 eczenas 
655 7 |a kandidátské disertace  |7 fd186736  |2 czenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2233 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0112 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1752 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0041 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0659 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a DRIMLOVAX  |b 02  |c 20160429  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20180619  |l MUB01  |h 0934 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20200626  |l MUB01  |h 1107 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-128  |9 UKB-00404-01  |6 624819  |5 3147R01928  |8 20050516  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-128  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD