Onkologie : doporučené postupy onkologické péče /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Klener, Pavel, 1937- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, [2000]
Edition:První vydání
Series:Standardy
Subjects:
LEADER 03721cam a22007937i 4500
001 MUB01000434860
003 CZ BrMU
005 20171002133748.0
008 041222t20002000xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
015 |a cnb000977790 
020 |a 80-7262-058-4 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-006.04-08  |2 MRF 
245 0 0 |a Onkologie :  |b doporučené postupy onkologické péče /  |c pořadatel Pavel Klener 
250 |a První vydání 
264 1 |a Praha :  |b Galén,  |c [2000] 
264 4 |c ©2000 
300 |a 59, [8] stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Standardy 
650 0 7 |a klinické protokoly  |2 czmesh 
650 0 7 |a lékařská onkologie  |2 czmesh 
650 0 7 |a onkologická péče - zařízení  |2 czmesh 
650 0 7 |a onkologické ošetřovatelství  |2 czmesh 
650 0 2 |a Cancer Care Facilities 
650 0 2 |a Clinical Protocols 
650 0 2 |a Medical Oncology 
650 0 2 |a Oncology Nursing 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
700 1 |a Klener, Pavel,  |d 1937-  |7 jk01060408  |4 edt 
830 0 |a Standardy 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2233 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0112 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1751 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2245 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0303 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0041 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0658 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2346 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1044 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20171002  |l MUB01  |h 1138 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20171002  |l MUB01  |h 1337 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0912 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1901 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1106 
CAT |c 20210804  |l MUB01  |h 0859 
CAT |c 20210809  |l MUB01  |h 0450 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-30135  |9 UKS-13376-01  |6 20010233  |5 3147008550  |8 20010301  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20070712  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-30136  |9 UKS-13417-01  |6 20010356  |5 3147008643  |8 20010320  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20070712  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ONKO  |9 UKF-16045-02  |6 20042750  |5 3147017652  |8 20041222  |f 76  |f Semestrální  |h V3D4  |r 20060302  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ONKO  |9 UKF-16045-03  |6 20042751  |5 3147017653  |8 20041222  |f 74  |f Měsíční  |h V3D4  |r 20060302  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ONKO  |9 UKF-16045-04  |6 20042752  |5 3147017654  |8 20041222  |f 74  |f Měsíční  |h V3D4  |r 20060302  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ONKO  |9 UKF-16045-05  |6 20042753  |5 3147017655  |8 20041222  |f 76  |f Semestrální  |r 20060302  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.4-ONKO  |9 UKS-16045-01  |6 20042749  |5 3147017651  |7 ZŮSTÁVÁ VE STUDOVNĚ  |8 20041222  |f 70  |f Prezenční  |h 11G4  |r 20060302  |s K 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-30136  |e available  |t K dispozici  |f 7  |g 0  |h N  |i 37  |j SKLAD