Diagnostika a léčba poruch mozkové perfúze u pacientů po těžkém kraniocerebrálním poranění

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Smrčka, Martin, 1965- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2002
Subjects:
Cover Image
LEADER 02915ctm a22007217a 4500
001 MUB01000433224
003 CZ BrMU
005 20230518121454.0
008 030903s2002 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-07-14 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a [616.714/.715+616.831]-001  |2 MRF 
100 1 |a Smrčka, Martin,  |d 1965-  |7 xx0000301  |% UČO 24005  |4 dis 
245 1 0 |a Diagnostika a léčba poruch mozkové perfúze u pacientů po těžkém kraniocerebrálním poranění  |h [rukopis] /  |c Martin Smrčka 
260 |c 2002 
300 |a 79 s. :  |b il. 
502 |a Habilitační práce--[Masarykova univerzita, Lékařská fakulta], 2002 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a kraniocerebrální poranění  |7 ph121930  |2 czenas 
650 0 7 |a kraniocerebrální traumata  |2 czmesh 
650 0 7 |a mozkový krevní oběh  |2 czmesh 
650 0 7 |a mozková perfúze  |2 CZ-BrMU 
650 0 2 |a Cerebrovascular Circulation 
650 0 2 |a Craniocerebral Trauma 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
655 9 |a habilitation theses  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277  |4 dgg 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2233 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090904  |l MUB01  |h 1244 
CAT |c 20090917  |l MUB01  |h 1440 
CAT |c 20090921  |l MUB01  |h 0848 
CAT |c 20090922  |l MUB01  |h 1127 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0111 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0041 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0656 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140114  |l MUB01  |h 1306 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20161116  |l MUB01  |h 1635 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20181016  |l MUB01  |h 1642 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200513  |l MUB01  |h 1511 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0912 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1901 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1105 
CAT |c 20220201  |l MUB01  |h 1210 
CAT |a JUSTOVA  |b 02  |c 20230518  |l MUB01  |h 1214 
CAT |c 20230714  |l MUB01  |h 1121 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-07-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-2907  |9 UKB-02949-01  |6 VPR03/25  |5 3147020904  |8 20030903  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20080701  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-2907  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD