Genetické riziko chemických látek /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šrám, Radim J., 1939- (Author)
Other Authors: Hahn, Miloslav
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1974.
Series:Novinky v medicíně ; 6
Subjects:
LEADER 02587cam a22006257a 4500
001 MUB01000433106
003 CZ BrMU
005 20100524151403.0
008 030820s1974 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb000465277 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 575  |x Obecná genetika. Obecná cytogenetika. Evoluce  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 575  |2 MRF 
080 |a 616.65-006.04  |2 MRF 
100 1 |a Šrám, Radim J.,  |d 1939-  |7 jk01130963  |4 aut 
245 1 0 |a Genetické riziko chemických látek /  |c Radim J. Šrám.^^Současný stav terapie rakoviny prostaty / Miroslav Hahn. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1974. 
300 |a 91 s. :  |b il. 
490 1 |a Novinky v medicíně ;  |v 6 
650 0 7 |a genetika  |7 ph114609  |2 czenas 
650 0 7 |a rakovina prostaty  |7 ph135009  |2 czenas 
650 0 9 |a genetics  |2 eczenas 
650 0 9 |a prostate cancer  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
700 1 |a Hahn, Miloslav  |t Současný stav terapie rakoviny prostaty. 
830 0 |a Novinky v medicíně ;  |v 6 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20080625  |l MUB01  |h 1112 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0522 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0045 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0111 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0709 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20100524  |l MUB01  |h 1514 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2244 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0303 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1117 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0041 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0656 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20140710  |l MUB01  |h 1702 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20151002  |l MUB01  |h 1958 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2312 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-17255  |9 SKLAD-433106-01  |5 3284001821  |4 DISP.: LF  |8 20100715  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20100715  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-2921  |9 UKA-08880-01  |6 801558  |5 3147R06992  |8 20030820  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-17255  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD