Současné znalosti o rakovině žaludku /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gregor, Ota, 1916-2006 (Author)
Other Authors: Doleček, Rajko, 1925-, Stárka, Luboslav, 1930-, Závada, Milan
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1974
Edition:1. vyd.
Series:Novinky v medicíně ; 7
Subjects:
LEADER 03008cam a22006617a 4500
001 MUB01000433103
003 CZ BrMU
005 20150730112637.0
008 030819s1974 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb000465225 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616  |2 MRF 
080 |a 616.33-006.04  |2 MRF 
100 1 |a Gregor, Ota,  |d 1916-2006  |7 jk01032632  |4 aut 
245 1 0 |a Současné znalosti o rakovině žaludku /  |c Ota Gregor.^^Využití radioimunologického stanovení hormonů v klinické medicíně / Rajko Doleček, Luboš Stárka, Milan Závada 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1974 
300 |a 117 s. :  |b il. 
490 1 |a Novinky v medicíně ;  |v 7 
650 0 7 |a rakovina žaludku  |7 ph257182  |2 czenas 
650 0 7 |a klinické lékařství  |7 ph121639  |2 czenas 
650 0 9 |a stomach cancer  |2 eczenas 
650 0 9 |a clinical medicine  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
700 1 |a Doleček, Rajko,  |d 1925-  |7 jk01022565  |t Využití radioimunologického stanovení hormonů v klinické medicíně 
700 1 |a Stárka, Luboslav,  |d 1930-  |7 jn19990209795  |t Využití radioimunologického stanovení hormonů v klinické medicíně 
700 1 |a Závada, Milan  |7 xx0105849  |t Využití radioimunologického stanovení hormonů v klinické medicíně 
830 0 |a Novinky v medicíně ;  |v 7 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20080625  |l MUB01  |h 1505 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0522 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0045 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0111 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0709 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20100720  |l MUB01  |h 1055 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2244 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0303 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1117 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0041 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0656 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20150730  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 2053 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2312 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-2919  |9 UKA-08878-01  |6 801556  |5 3147R06990  |8 20030819  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-9371  |9 SKLAD-433103-01  |6 74/3286  |5 3147R22870  |4 DPČ.: 81, DISP.: 1IN  |7 DISP.: 1IN  |8 20090615  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-9371  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD