Základy anesteziologie a resuscitační péče dospělých i dětí /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Pachl, Jan, 1949- (Author), Roubík, Karel, 1971- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Karolinum, 2003
Edition:1. vyd.
Series:Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Subjects:
LEADER 03733nam a22008537a 4500
001 MUB01000432503
003 CZ BrMU
005 20190524092155.0
008 030529s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
015 |a cnb001192311 
020 |a 80-246-0479-5 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 617  |x Ortopedie. Chirurgie. Oftalmologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 617-089.5  |2 MRF 
080 |a 616-083.98  |2 MRF 
100 1 |a Pachl, Jan,  |d 1949-  |7 nlk19990073644  |4 aut 
245 1 0 |a Základy anesteziologie a resuscitační péče dospělých i dětí /  |c Jan Pachl, Karel Roubík 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Karolinum,  |c 2003 
300 |a 374 s. 
490 1 |a Učební texty Univerzity Karlovy v Praze 
504 |a Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík. 
650 0 7 |a anesteziologie  |2 czmesh 
650 0 7 |a děti  |7 ph114392  |2 czenas 
650 0 7 |a dospělí  |2 czmesh 
650 0 7 |a resuscitační péče  |2 czmesh 
650 0 9 |a children  |2 eczenas 
650 0 2 |a Adult 
650 0 2 |a Anesthesiology 
650 0 2 |a Life Support Care 
655 7 |a učební texty  |7 fd133599  |2 czenas 
655 9 |a educational texts  |2 eczenas 
700 1 |a Roubík, Karel,  |d 1971-  |7 ntka173892  |4 aut 
830 0 |a Učební texty Univerzity Karlovy v Praze 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2233 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070528  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20070528  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a CONV-DUPL  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 2131 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0111 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1043 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2244 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0302 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0040 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0655 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20130815  |l MUB01  |h 1551 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1809 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1335 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2343 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20181030  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20190524  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2312 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1105 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.8-PACH  |9 UKF-14808-01  |6 20031144  |5 3147013634  |8 20030529  |f 76  |f Semestrální  |r 20070712  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.8-PACH  |9 UKF-14808-02  |6 20031145  |5 3147013635  |8 20030529  |f 76  |f Semestrální  |r 20070712  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.8-PACH  |9 UKS-14808-03  |6 20031146  |5 3147013636  |8 20030529  |f 74  |f Měsíční  |r 20070712  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.8-PACH  |9 UKS-14808-04  |6 20031147  |5 3147013637  |8 20030529  |f 70  |f Prezenční  |r 20070712  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.8-PACH  |9 UKS-14808-05  |6 20031148  |5 3147013638  |7 zůstává ve studovně  |8 20030529  |f 70  |f Prezenční  |r 20060525  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.8-PACH  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 0  |h N  |i 157  |j VV