Výpočetní tomografie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Ferda, Jiří, 1970- (Author), Novák, Milan, 1953- (Author), Kreuzberg, Boris, 1950- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, c2002
Subjects:
LEADER 02280cam a22005897a 4500
001 MUB01000432209
003 CZ BrMU
005 20110404164540.0
008 030220s2002 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb001239106 
020 |a 80-7262-172-6 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-073.7:004  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Ferda, Jiří,  |d 1970-  |7 nlk20040148200  |4 aut 
245 1 0 |a Výpočetní tomografie /  |c Jiří Ferda, Milan Novák, Boris Kreuzberg 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c c2002 
300 |a 663 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík. 
650 0 7 |a počítačová tomografie  |7 ph124509  |2 czenas 
650 0 9 |a computed tomography  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
700 1 |a Novák, Milan,  |d 1953-  |7 xx0005137  |4 aut 
700 1 |a Kreuzberg, Boris,  |d 1950-  |7 jn20000603556  |4 aut 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2233 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0110 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20110404  |l MUB01  |h 1645 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1117 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0040 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1800 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0654 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2342 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1041 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2312 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1105 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.312-FERD  |9 UKS-14620-01  |6 20030303  |5 3147012809  |7 ZŮSTÁVÁ VE STUDOVNĚ  |8 20030220  |f 70  |f Prezenční  |r 20060221  |s K-1010 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.312-FERD  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VV