Přirozený porod u nás

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vondroušová, Blanka (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2002
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Cover Image
LEADER 03022ctm a22007577a 4500
001 MUB01000432121
003 CZ BrMU
005 20230630113905.0
008 030131s2002 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-07-14 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 618  |x Gynekologie. Porodnictví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 618.4/.5  |2 MRF 
100 1 |a Vondroušová, Blanka  |* [absolvent LF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Přirozený porod u nás  |h [rukopis] /  |c Blanka Vondroušová 
260 |c 2002 
300 |a 57 l. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2002 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a porod  |7 ph124364  |2 czenas 
650 0 7 |a přirozený porod  |7 ph192849  |2 czenas 
650 0 9 |a childbirth  |2 eczenas 
650 0 9 |a natural childbirth  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277  |4 dgg 
856 4 1 |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU  |u https://is.muni.cz/auth/th/44589/lf_b/  |% s28634 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2233 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2152 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1417 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1418 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0602 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0606 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0914 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0110 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0040 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 1713 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0654 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1127 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1347 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20151022  |l MUB01  |h 1824 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200503  |l MUB01  |h 1318 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1104 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20221122  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20230630  |l MUB01  |h 1139 
CAT |c 20230714  |l MUB01  |h 1121 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-07-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-4269  |9 UKD-00134  |6 DIP03/18  |5 3147012727  |8 20030131  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20080919  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-4269  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD