Akutní plicní embolie a žilní trombóza /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Widimský, Jiří, 1925-2020 (Author), Malý, Jaroslav, 1946- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Triton, 2002
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02544cam a22006737a 4500
001 MUB01000430986
003 CZ BrMU
005 20110524090227.0
008 020725s2002 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb001161405 
020 |a 80-7254-258-3 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.24-005.7  |2 MRF 
080 |a 616.14-005.6  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Widimský, Jiří,  |d 1925-2020  |7 jk01151639  |4 aut 
245 1 0 |a Akutní plicní embolie a žilní trombóza /  |c Jiří Widimský, Jaroslav Malý a kolektiv 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Triton,  |c 2002 
300 |a 303 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík 
650 0 7 |a plicní embolie  |7 ph153452  |2 czenas 
650 0 7 |a trombóza  |7 ph126757  |2 czenas 
650 0 9 |a pulmonary embolism  |2 eczenas 
650 0 9 |a venous thrombosis  |2 eczenas 
700 1 |a Malý, Jaroslav,  |d 1946-  |7 nlk19990073524  |4 aut 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0110 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20100217  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20110524  |l MUB01  |h 0902 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0040 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1758 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0652 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130306  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150106  |l MUB01  |h 0046 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2341 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20151016  |l MUB01  |h 1414 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1039 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2311 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20201112  |l MUB01  |h 2357 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1900 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-28880  |9 UKS-14134-01  |6 20021019  |5 3147011290  |8 20020726  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20070717  |s K 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-28880  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD