Bronchogenní karcinom /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pešek, Miloš, 1950- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, 2002.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02080cam a22005653a 4500
001 MUB01000430587
003 CZ BrMU
005 20181112001101.0
008 020530s2002 xr ||||| |||||||||||cze|d
020 |a 80-7262-115-7 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.24-006  |2 MRF 
080 |a 616.24-006.6  |2 MRF 
100 1 |a Pešek, Miloš,  |d 1950-  |7 jn20021014008  |4 aut 
245 1 0 |a Bronchogenní karcinom /  |c Miloš Pešek. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c 2002. 
300 |a xi, 235 s. 
500 |a Obsahuje věcný rejstřík. 
650 0 7 |a bronchogenní karcinom  |2 czmesh 
650 0 2 |a Carcinoma, Bronchogenic 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0109 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0040 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0651 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20130906  |l MUB01  |h 0939 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2340 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20180917  |l MUB01  |h 1803 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20181112  |l MUB01  |h 0011 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1104 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-29610  |9 UKS-14095-01  |6 20020905  |5 3147011127  |8 20020625  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20070713  |s K 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-29610  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD