Možnosti neinvazivního vyšetřování tenkého střeva /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kohout, Pavel, 1962- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, 2002.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02506cam a22006133a 4500
001 MUB01000430541
003 CZ BrMU
005 20200519080050.0
008 020527s2002 xr ||||| |||||||||||cze|d
020 |a 80-7262-141-6 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.341/.344  |2 MRF 
100 1 |a Kohout, Pavel,  |d 1962-  |7 xx0000566  |4 aut 
245 1 0 |a Možnosti neinvazivního vyšetřování tenkého střeva /  |c Pavel Kohout et al. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c 2002. 
300 |a 121 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík. 
650 0 7 |a neinvazivní diagnostika  |7 ph174629  |2 czenas 
650 0 7 |a tenké střevo  |2 czmesh 
650 0 9 |a noninvasive diagnostics  |2 eczenas 
650 0 2 |a Intestine, Small 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0109 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20100804  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0040 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0651 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20130513  |l MUB01  |h 2359 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2340 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200320  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200320  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20200519  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1104 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.313-KOHO  |9 UKS-14082-01  |6 20020853  |5 3147011098  |8 20020611  |f 70  |f Prezenční  |r 20070710  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.313-KOHO  |9 UKS-14082-02  |6 20041765  |5 3147016839  |8 20041015  |f 74  |f Měsíční  |r 20070710  |s K 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.313-KOHO  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 2  |j VV