Epidemiologie a prevence ischemické choroby srdeční /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šimon, Jaroslav, 1930-2009 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2001
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03360cam a22007697a 4500
001 MUB01000430166
003 CZ BrMU
005 20190522091507.0
008 020313s2001 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
015 |a cnb001001260 
020 |a 80-247-0085-9 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-084  |2 MRF 
080 |a 616.12-005.4  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Šimon, Jaroslav,  |d 1930-2009  |7 jk01130096  |4 aut 
245 1 0 |a Epidemiologie a prevence ischemické choroby srdeční /  |c Jaroslav Šimon a spolupracovníci 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2001 
300 |a 264 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík. 
650 0 7 |a ischemická choroba srdeční  |x epidemiologie  |2 czmesh 
650 0 7 |a prevence onemocnění  |7 ph137258  |2 czenas 
650 0 9 |a prevention of diseases  |2 eczenas 
650 0 2 |a Myocardial Ischemia 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 1155 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0109 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20100326  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20100326  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100622  |l MUB01  |h 0004 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20110524  |l MUB01  |h 0828 
CAT |c 20110623  |l MUB01  |h 1114 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0040 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1757 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0650 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20140629  |l MUB01  |h 2210 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2340 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20190522  |l MUB01  |h 0909 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20190522  |l MUB01  |h 0915 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2311 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1104 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2011-06-23 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 611.36-ŠIMO  |9 GEN-430166-01  |5 3284001368  |8 20100325  |f 74  |f Měsíční  |g 2010-303  |r 20100326  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 611.36-ŠIMO  |9 UKS-13952-03  |6 20022173  |5 3147012303  |8 20021217  |f 70  |f Prezenční  |r 20070718  |s K-1010 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 PLH  |b prev.lék.-prim.prev.  |9 PLH-13952-01  |6 20020349  |5 3147X03371  |8 20020313  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s K 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 PLH  |b prev.lék.-prim.prev.  |9 PLH-13952-02  |6 20021704  |5 3147X03372  |8 20021118  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s K-1111 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 611.36-ŠIMO  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 18  |j VV  |k 0 
AVA |a MED50  |b LF  |c prev.lék.-prim.prev.  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j PLH