Genomic regulatory systems : development and evolution /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Davidson, Eric H., 1937- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: San Diego : Academic Press, c2001
Edition:1st ed.
Subjects:
LEADER 02153cam a22005657a 4500
001 MUB01000429820
003 CZ BrMU
005 20110221162736.0
008 011218s2001 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
020 |a 0-12-205351-6 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 575  |x Obecná genetika. Obecná cytogenetika. Evoluce  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 575.111  |2 MRF 
080 |a 575  |2 MRF 
100 1 |a Davidson, Eric H.,  |d 1937-  |7 kup19930000020180  |4 aut 
245 1 0 |a Genomic regulatory systems :  |b development and evolution /  |c Eric H. Davidson 
250 |a 1st ed. 
260 |a San Diego :  |b Academic Press,  |c c2001 
300 |a xii, 261 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a genomika  |7 ph138382  |2 czenas 
650 0 9 |a genomics  |2 eczenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20070619  |l MUB01  |h 1341 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0109 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20101122  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a MILON  |b 02  |c 20110221  |l MUB01  |h 1627 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0039 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1757 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0650 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2340 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1037 
CAT |c 20161202  |l MUB01  |h 1653 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0911 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1900 
CAT |c 20210804  |l MUB01  |h 0859 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |3 G-42  |9 PAF-13808-01  |6 20012185  |5 3147R37371  |4 DPČ: 8714, DISP.: PAF  |8 20011218  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s G-3116 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |d G-42  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j DLOVY