Výzkum nežádoucích účinků octoclothepinu a prothiadenu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rotrekl, Jan (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1979
Subjects:
Cover Image
LEADER 03158ntm a22007937a 4500
001 MUB01000428996
003 CZ BrMU
005 20230224130615.0
008 010727s1979 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-07-14 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 615  |x Farmacie. Farmakologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 615.214.2  |2 MRF 
080 |a (043.3)378.22  |2 MRF 
100 1 |a Rotrekl, Jan  |* [absolvent LF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Výzkum nežádoucích účinků octoclothepinu a prothiadenu  |h [rukopis] /  |c Jan Rotrekl 
260 |c 1979 
300 |a 156 l. :  |b grafy 
502 |a Dizertace (CSc.)--Univerzita J.E. Purkyně v Brně, Lékařská fakulta, 1979 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a dothiepin  |x škodlivé účinky  |2 czmesh 
650 0 7 |a neuroleptika  |7 ph184806  |2 czenas 
650 0 7 |a octoclothepin  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a prothiaden  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a neuroleptics  |2 eczenas 
650 0 2 |a Dothiepin 
655 7 |a kandidátské disertace  |7 fd186736  |2 czenas 
655 9 |a postgraduate dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709348  |4 dgg 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |a ZADRAZILOV  |b 02  |c 20080207  |l MUB01  |h 1302 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0109 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120531  |l MUB01  |h 0917 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120607  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120620  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1533 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1540 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0649 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1808 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0723 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150428  |l MUB01  |h 0711 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150428  |l MUB01  |h 0715 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150428  |l MUB01  |h 0718 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20190524  |l MUB01  |h 1033 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200318  |l MUB01  |h 1614 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20211006  |l MUB01  |h 0938 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20211214  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20230224  |l MUB01  |h 1306 
CAT |c 20230714  |l MUB01  |h 1121 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-07-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-470  |9 UKB-02160-01  |6 792168  |5 3147R03295  |8 20010727  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-470  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD