Flebografická diagnostika pánevních tromboflebitid /obrazová část/ /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Procházka, Jaroslav (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1975
Subjects:
Cover Image
LEADER 03105ntm a22007817a 4500
001 MUB01000428886
003 CZ BrMU
005 20230203144838.0
008 010716s1975 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-07-14 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.718.19  |2 MRF 
080 |a 616-005.6/.7  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
100 1 |a Procházka, Jaroslav  |* [absolvent LF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Flebografická diagnostika pánevních tromboflebitid  |h [rukopis] :  |b /obrazová část/ /  |c Jaroslav Procházka 
260 |c 1975 
300 |a nestr. :  |c obr. 
502 |a Dizertace (CSc.)--Univerzita J.E. Purkyně v Brně, Lékařská fakulta, 1975 
650 0 7 |a flebografie  |2 czmesh 
650 0 7 |a pánevní zánět  |2 czmesh 
650 0 7 |a tromboflebitida  |2 czmesh 
650 0 2 |a Pelvic Inflammatory Disease 
650 0 2 |a Phlebography 
650 0 2 |a Thrombophlebitis 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709348  |4 dgg 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0109 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110208  |l MUB01  |h 1313 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120531  |l MUB01  |h 0917 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120607  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120620  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1533 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1540 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0649 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0723 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150428  |l MUB01  |h 0711 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150428  |l MUB01  |h 0715 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150428  |l MUB01  |h 0718 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20160129  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20190910  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20200619  |l MUB01  |h 2046 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1859 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20230203  |l MUB01  |h 1448 
CAT |c 20230714  |l MUB01  |h 1121 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-07-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-461/2  |9 UKB-02052-02  |6 763026  |5 3147R03233  |8 20010716  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-461/2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD