Spontánní pneumotorax u dětí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tecl, František, 1935- (Dissertant)
Corporate Author: Univerzita J.E. Purkyně v Brně
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1983.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01900ntm a22005053a 4500
001 MUB01000428633
003 CZ BrMU
005 20200420112133.0
008 010418s1983 xr ||||| |||||||||||cze|d
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 616-053.2  |x Pediatrie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.24  |2 MRF 
100 1 |a Tecl, František,  |d 1935-  |7 jn20000402338  |4 dis 
245 1 0 |a Spontánní pneumotorax u dětí  |h [rukopis] /  |c František Tecl. 
260 |c 1983. 
300 |a 84 l. :  |b čb. fotogr. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a pneumotorax  |2 czmesh 
650 0 7 |a pediatrie  |2 czmesh 
650 0 2 |a Pneumothorax 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a Pediatrics  |2 eczenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně  |7 kn20010709352 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0108 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0039 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0648 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20150423  |l MUB01  |h 0916 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20150813  |l MUB01  |h 1442 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20150813  |l MUB01  |h 1444 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200420  |l MUB01  |h 1121 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-537  |9 UKB-02306-01  |6 841045  |5 3147R03281  |8 20010418  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-537  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD