Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Foodborne disease :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Foodborne disease : a focus for health education
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
Geneva :
World Health Organization,
2000
Témata:
nemoci přenášené potravou
zdravotní prevence
health prevention
Foodborne Diseases
monografie
monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
xiii, 198 s. : il.
ISBN:
92-4-156196-3
Podobné jednotky
Foodborne diseases /
Vydáno: (2002)
Vývoj ve výskytu alimentárních nákaz od roku 1993 /
Autor: Kučerová, Petra, 1981-
Vydáno: (2004)
Analýza výskytu alimentárních infekcí v České republice v roce 2001 /
Autor: Krolupperová, Hana
Vydáno: (2003)
Alimentární enterotoxikózy /
Autor: Šimková, Kateřina
Vydáno: (2003)
Kuchyně - mikrobiologická bomba /
Autor: Perglová, Pavla
Vydáno: (2013)
×
Načítá se...