Plicní infekce Pneumocystis carinii u HIV negativních nemocných

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Skřičková, Jana, 1952- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1999.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02689ctm a22006853a 4500
001 MUB01000428190
003 CZ BrMU
005 20200409131450.0
008 010104s1999 xr ||||| |||||||||||cze|d
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.24  |2 MRF 
080 |a 616.9  |2 MRF 
080 |a 582.282.11  |2 MRF 
100 1 |a Skřičková, Jana,  |d 1952-  |7 nlk20000083656  |% UČO 1808  |4 dis 
245 1 0 |a Plicní infekce Pneumocystis carinii u HIV negativních nemocných  |h [rukopis] /  |c Jana Skřičková. 
260 |c 1999. 
300 |a 164 l. :  |b čb. fotogr. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
655 9 |a habilitation theses  |2 eczenas 
650 0 2 |a Lung Diseases, Fungal 
650 0 2 |a Pneumocystis Infections 
650 0 2 |a Pneumonia, Pneumocystis 
650 0 7 |a infekce rodem Pneumocystis  |2 czmesh 
650 0 7 |a plicní mykózy  |2 czmesh 
650 0 7 |a pneumocystová pneumonie  |2 czmesh 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277  |4 dgg 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0108 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 1712 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120516  |l MUB01  |h 1717 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0648 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20131206  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140401  |l MUB01  |h 1509 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20141215  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160919  |l MUB01  |h 1201 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20180920  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20181112  |l MUB01  |h 0010 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200409  |l MUB01  |h 1314 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1859 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1103 
CAT |c 20220201  |l MUB01  |h 1210 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-1052  |9 UKB-02846-01  |6 20001619  |5 3147R03777  |8 20010104  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-1052  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD