Dermatology /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Braun-Falco, Otto, 1922- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Berlin : Springer, 2000
Edition:2nd, completely rev. ed.
Subjects:
LEADER 02604cam a22006977a 4500
001 MUB01000427999
003 CZ BrMU
005 20230626131756.0
008 001101s2000 gw ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-07-14 
020 |a 3-540-59452-3 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.5  |2 MRF 
245 0 0 |a Dermatology /  |c O. Braun-Falco ... [et al.] 
250 |a 2nd, completely rev. ed. 
260 |a Berlin :  |b Springer,  |c 2000 
300 |a xi, 1853 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík. 
650 0 7 |a dermatologie  |7 ph119389  |2 czenas 
650 0 7 |a kožní nemoci  |7 ph134859  |2 czenas 
650 0 9 |a dermatology  |2 eczenas 
650 0 9 |a skin diseases  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Braun-Falco, Otto,  |d 1922-  |7 nlk20020110113  |4 aut 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a LF-FIX650  |b 02  |c 20050815  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2252 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090907  |l MUB01  |h 1441 
CAT |c 20090917  |l MUB01  |h 1439 
CAT |c 20090921  |l MUB01  |h 0848 
CAT |c 20090922  |l MUB01  |h 1127 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0108 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110914  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0039 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0647 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1807 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 2339 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20190215  |l MUB01  |h 0810 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1859 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20220929  |l MUB01  |h 1441 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20220929  |l MUB01  |h 1441 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20230626  |l MUB01  |h 1317 
CAT |c 20230714  |l MUB01  |h 1121 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-07-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-29762  |9 UKF-13154-02  |6 20020492  |5 3147010684  |8 20020416  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20070215  |s K 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-29762  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD