Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Výživa a příprava pokrmů I :...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Výživa a příprava pokrmů I : pro střední školy /zejména rodinné/ /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Sedláčková, Hana, 1925-2020
(Autor)
,
Potácel, Jan
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Fortuna,
1992
Vydání:
1. vyd.
Témata:
potravinářská technologie
potraviny
příprava jídel
výživa člověka
food technology
food
human nutrition
meals preparation
učebnice středních škol
textbooks (secondary)
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
94 s. : il.
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii.
ISBN:
80-7168-021-4
Podobné jednotky
Výživa a příprava pokrmů II : pro střední školy /zejména rodinné/ /
Autor: Sedláčková, Hana, 1925-2020, a další
Vydáno: (1996)
Výživa a příprava pokrmů III : pro střední školy (zejména rodinné) /
Autor: Sedláčková, Hana, 1925-2020
Vydáno: (1997)
Technologie přípravy pokrmů /
Autor: Ilková, Olga
Vydáno: (1995)
Příprava pokrmů I. /
Autor: Marádová, Eva, 1951-, a další
Vydáno: (2015)
Příprava pokrmů II. /
Autor: Marádová, Eva, 1951-, a další
Vydáno: (2015)
×
Načítá se...