Ze zápisků lékaře /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Thomayer, Josef, 1853-1927 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1977
Edition:1. vyd.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02222cam a22005537a 4500
001 MUB01000425579
003 CZ BrMU
005 20150615081735.0
008 961008s1977 xr ||||| |||||||||||cze d
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 61  |x Lékařské vědy. Lékařství  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-051  |2 MRF 
080 |a 614.253  |2 MRF 
080 |a 82-94  |2 MRF 
080 |a (0:82-94)  |2 MRF 
100 1 |a Thomayer, Josef,  |d 1853-1927  |7 jk01132352  |4 aut 
245 1 0 |a Ze zápisků lékaře /  |c Josef Thomayer 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1977 
300 |a 385 s. 
600 1 7 |a Thomayer, Josef,  |d 1853-1927  |7 jk01132352  |2 czenas 
650 0 7 |a lékaři  |7 ph122495  |2 czenas 
650 0 7 |a vztahy mezi lékařem a pacientem  |2 czmesh 
650 0 9 |a physicians  |2 eczenas 
650 0 2 |a Physician-Patient Relations 
655 7 |a biografie  |7 fd131909  |2 czenas 
655 7 |a vzpomínky  |7 fd133830  |2 czenas 
655 9 |a biography  |2 eczenas 
655 9 |a reminiscences  |2 eczenas 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0107 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20120913  |l MUB01  |h 1319 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20120913  |l MUB01  |h 1319 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0644 
CAT |a MALIKOVA  |b 02  |c 20150615  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150819  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20161006  |l MUB01  |h 0922 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-24090  |9 DEL-11365-01  |6 96/2110  |5 3147R47711  |4 DISP.: SOC  |7 DISP.: SOC  |8 20050606  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-27048  |6 77/2145  |5 3147R49365  |4 DPČ: 77/27, DISP.: SOC  |7 DISP.: SOC  |8 20160628  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-27048  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD