Podpůrná léčba onkologických nemocných

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vorlíček, Jiří, 1944- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1993
Subjects:
Cover Image
LEADER 02614ctm a22006617a 4500
001 MUB01000424274
003 CZ BrMU
005 20230117135219.0
008 940308s1993 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-07-14 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-006.04-052  |2 MRF 
080 |a 616-08-021.633  |2 MRF 
100 1 |a Vorlíček, Jiří,  |d 1944-  |7 jn20000402598  |4 dis 
245 1 0 |a Podpůrná léčba onkologických nemocných  |h [rukopis] /  |c Jiří Vorlíček 
260 |c 1993 
300 |a 30 l. 
502 |a Habilitační práce--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 1993 
650 0 7 |a onkologičtí pacienti  |7 ph123743  |2 czenas 
650 0 7 |a onkologie  |7 ph123742  |2 czenas 
650 0 7 |a podpůrná terapie  |7 ph255245  |2 czenas 
650 0 9 |a oncologic patients  |2 eczenas 
650 0 9 |a oncology  |2 eczenas 
650 0 9 |a support therapy  |2 eczenas 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
655 9 |a habilitation theses  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277  |4 dgg 
CAT |a CONV-LF  |b 02  |c 20050803  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2251 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0107 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20100723  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0038 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0641 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1806 
CAT |c 20150702  |l MUB01  |h 1122 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200331  |l MUB01  |h 1258 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200402  |l MUB01  |h 1434 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0909 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1858 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1101 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20220803  |l MUB01  |h 1420 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20220803  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20230117  |l MUB01  |h 1352 
CAT |c 20230714  |l MUB01  |h 1121 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-07-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-827  |9 UKB-02664-01  |6 940119  |5 3147R03630  |8 20050606  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-827  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD